6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialTraian Băsescu: PMP-ul, fiind partid parlamentar, va participa la consultările cu Iohannis....

Traian Băsescu: PMP-ul, fiind partid parlamentar, va participa la consultările cu Iohannis. Ne vom face datoria de partid parlamentar

Preşedintele Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, va participa la consultările de la Cotroceni, apreciind că demersul șefului statului este legitim și constituțional, informează Agerpres.

“E normal să facă consultări, e constituțional. PMP-ul, fiind partid parlamentar, va participa. Ne vom face datoria de partid parlamentar să participăm la consultări. Și, pe de altă parte, consider absolut legitimă și constituțională acțiunea președintelui de a face consultări”, a afirmat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Prima reacție a președintelui, după alegerile parlamentare. Iohannis, despre propunerea lui Dragnea ca premier: Criteriile de integritate rămân în picioare. Toată lumea va ateriza cu picioarele pe pământ și vom forma un Guvern. Consultările cu partidele, miercuri

 

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă la Palatul Cotroceni, că este dezamăgit de participarea modestă la vot a românilor, apreciind, totodată, faptul că acestea s-au desfăşurat fără incidente notabile. Şeful statului a anunţat că miercuri se va întâlni cu partidele politice care vor forma noul Guvern. Întrebat dacă se teme că numirea lui Liviu Dragnea în funcţia de premier ar putea determina suspendarea sa, Iohannis a replicat că nu se teme de niciun demers politic legitim.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă