13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSănătateCampanie GRAL Medical “AVANTAJ DUBLU”

Campanie GRAL Medical “AVANTAJ DUBLU”

GRAL Medical, prin campania Avantaj Dublu, vine în întampinarea pacienților pentru conștientizarea importanței prevenției.

Cancerul de sân este cel mai des tip de cancer întalnit în rândul femeilor, cu o incidența în creștere, de la an la an. În România, se estimează că numărul anual de cazuri noi va ajunge la 10000. Conform statisticilor,la fiecare 3 minute o femeie este diagnosticată cu cancer de sân. Cancerul mamar este principala cauză de mortalitate la nivelul țarii noastre si a fost responsabil de 3378 de decese în anul 2018. Această forma de cancer este întalnită și la bărbați, dar sunt de 100 de ori mai puține cazuri.

Există însă și vesti bune, cu un screening corect si tratament, cancerul mamar poate fi prevenit si tratat, daca este descoperit la timp.

Screeningul este o parte importantă din prevenție. Screeningul constă în primul rând în constientizarea gravității bolii și evaluarea medicală pentru diagnosticare și tratament. Principalele metode de screening, în cazul cancerului mamar, sunt autoexaminarea, consultație de specialitate si ecografia mamară.

Autoexaminarea este primul pas în depistarea modificarilor de la nivelul sânilor, ea crește șansa descoperirii unui nodul în fază incipientă.

Ecografia mamara este o investigație nedureroasă ce depistează modificările apărute la sân. Specialiștii recomandă femeilor care au împlinit vârsta de 30 ani, să își efectueze anual o ecografie mamară.

Peste jumatate din populația României are un nodul tiroidian. Pentru a ne asigura că acesta nu cauzează probleme, este important să mergem la medicul endocrinolog pentru investigații amanunțite ale afectiunilor tiroidiene.

Primii pași in diagnosticarea afecțiunilor tiroidiene sunt efectuarea analizelor de laborator și ecografia de tiroidă. Hipertiroidismul și hipotiroidismul sunt afecțiuni tiroidiene care afectează buna funcționarea a întregului organism. Modificarile glandei tiroide pot fi depistate și monitorizate prin screening.

Descoperite înca din stadii incipiente, multe boli pot fi vindecate, dacă sunt tratate la timp. Numărul tot mai mare de pacienți diagnosticați cu cancer, duce la îmbunătățirea continuă a programelor de screening, devenind tot mai performante și precise. Astfel, diagnosticarea făcută la timp poate salva tot mai multe vieți.

GRAL Medical desfașoară Campania de prevenție pentru cancerul de sân și afecțiuni ale tiroidei “Avantaj Dublu”, în perioada 21.10 – 29.11.2019. Beneficiezi de 50% reducere la ecografia mamară bilaterală și 50% reducere la pachetul de analize pentru tiroidă: FT4, ATPO si TSH.

Campania de prevenție Avantaj Dublu pentru cancerul de sân și afecțiuni ale tiroidei pune la dispoziție două pachete promoționale care constă în ecografie mamară și analize medicale de laborator pentru tiroidă (TSH, FT4, ATPO) la jumatate de preț. Aceste pachete pot fi efectuate în perioada 21.10 – 29.11.2019.

În plus, pacienții care efectuează oricare dintre cele două pachete de screening, primesc un voucher cu 20% reducere la orice alte servicii medicale ulterioare, în același centru GRAL Medical. Voucherul poate fi folosit între 15.11.2019 – 31.01.2020, acesta nu este transmisibil și nu se cumulează cu alte oferte active. Campania se desfășoară în toate centrele GRAL Medical, atât din București cât și din țară (Ploiești, Focșani, Bacău, Sibiu, Pitești, Vâlcea, Craiova).

Mai multe detalii despre campanie gasiți pe site-ul nostru www.gralmedical.ro și https://www.gralmedical.ro/Avantaj-Dublu-intra-in-campanie. Programarile pentru investigații se pot face la Call Center 021 323 00 00. Rolul fiecaruia în prevenție este extrem de important! INTRA ÎN CAMPANIE! Înțelege importanța prevenției!

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă