8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialCântăreţul britanic Seal: În faţa acuzaţiilor de agresiune sexuală

Cântăreţul britanic Seal: În faţa acuzaţiilor de agresiune sexuală

La jumătatea lunii ianuarie, actriţa a spus că ea şi Seal erau vecini în Los Angeles, în vara lui 2016, şi că au devenit prieteni. Într-o zi, aceasta a venit la Seal acasă să îşi recupereze o ustensilă de bucătărie, iar cântăreţul, brusc, a încercat să o sărute şi a pipăit-o pe sâni. Birdsall i-a spus să înceteze, lucru care nu s-a întâmplat, artistul continuând să o pipăie. Actriţa spune că a reuşit să plece la scurt timp după aceea din casa cântăreţului şi că de atunci nu şi-au mai vorbit.

Birdsall a mai spus că, abia atunci când a auzit nişte comentarii ale lui Seal – cântăreţul în vârstă de 54 de ani le încuraja pe victime să vorbească despre abuzurile sexuale la care au fost supuse -, s-a decis să îl reclame la poliţie, pentru molestare sexuală.

De cealaltă parte, un purtător de cuvânt al cântăreţului a declarat la acel moment: “Seal neagă vehement acuzaţiile care i s-au adus recent de către o fostă vecină, nişte presupuse fapte care au avut loc cu mai mult de un an în urmă. Intenţionează să se apere împotriva acestor afirmaţii false”. 

Câştigător a patru premii Grammy, Seal este cunoscut datorită timbrului său vocal inconfundabil şi iubit pe întreg mapamondul pentru piese precum “Killer”, “Crazy” şi “Kiss from a Rose”. Cariera artistului britanic numără şapte albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă