7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSocialCrima de la metrou: Magdalena Şerban a spus că regretă faptele şi...

Crima de la metrou: Magdalena Şerban a spus că regretă faptele şi a acceptat expertiza pshiatrică

Femeia a fost dusă vineri la Parchetul Tribunalului Bucureşti, fiind asistată de un avocat din oficiu, care spune că Magdalena Şerban a acceptat expertiza psihiatrică, în urma căreia se va stabili dacă a avut sau nu discernământ la momentul comiterii faptelor.

“S-a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza că ar fi sau nu ar fi în avantajul său. Da, regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs”, a spus avocata Magdalenei Şerban.

După ce i s-a adus la cunoştinţă de către procurori efectuarea acestei expertize, Magdalena Şerban a fost dusă la Spitalul Penitenciar Jilava. Ea a fost transferată la acestă unitate, din Arestul Central, joi.

Femeia este cercetată pentru omor şi tentativă de omor şi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind principalul suspect în cazul crimei şi tentativei de omor petrecute la staţiile de metrou Dristor şi Costin Georgian.

Marti seară, Magdalena Şerban a împins o tânără pe liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe sine, în timp ce încerca să se prindă de marginea peronului, agresoarea a lovit-o în cap cu piciorul. Imediat, tânăra a fost lovită de trenul care intra în staţie şi a murit. Ea avea 25 de ani. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără pe linia de metrou în staţia Costin Georgian. Tânăra a reuşit să scape după ce s-a luptat cu femeia.

Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...
Ultima oră
Pe aceeași temă