6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialÎncercare de Puci electoral la BCU

Încercare de Puci electoral la BCU

Uniunea profesională nefiind consultată.

Venirea intempensivă a Vioricăi Dăncilă în zona de bastilie politică mi se pare o prostie. Când ai venerabilitate şi reprezinţi o parte consistentă din electorat, nu-ţi permiţi să te cobori la chestiuni ce ar putea provoca atacurile josnice ale dispozitivului #rezist din jurul preşedintelui. Poate că cea mai bună idee ar fi organizarea ad-hoc a unei alte dezbateri, fix la aceeaşi oră, pentru a înjumătăţii potenţialul de public al candidatului PNL.

Dragul de media al dictatorilor
La fel ca Adolf Hitler şi Klaus Iohannis cunoaşte potenţialul mass-media. Ioana Ene Dogiou (alias Narcisa Forga) poate fi oricând urmaşa lui Leni Riefenstahl, jurnalista care a glorificat idealul nazist a Führerului german.
De ce candidatul neamţ foloseşte arsenalul de luptă din propaganda nazistă şi niciun jurnalist german nu sesizează acest aspect?
Răspunsul nu poate fi decât unul singur: nici presa germană nu mai e de capul ei. E şi ea controlată, poate mai mult decât cea românească.

Citește mai departe pe Academia Cațavencu.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă