4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialProcurorii din Iași susțin că ambii soți găsiți morți de Crăciun s-au...

Procurorii din Iași susțin că ambii soți găsiți morți de Crăciun s-au sinucis

UPDATE 14,00:  “Din primele cercetări care s-au efectuat în cursul după amiezii de ieri şi în cursul dimineţii, respectiv, concluziile preliminare ale necropsiei, au fost înlăturate suspiciunile privind uciderea celor două persoane, lipsa semnelor de violenţă şi lipsa oricăror semne de autoapărare pe corpul cadavrelor astfel încât, în acest moment, concluzia la care am ajuns este că cele două persoane s-au sinucis la o diferenţă de două trei ore, decesul intervenind cu aproximativ 8 – 10 ore înainte de ora la care au fost găsite cadavrele”, a declarat, marţi, Carmina Pascal, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

————————————-

Anda Elena Maleon postase pe contul ei de socializare un mesaj tulburător, cu o zi înainte să fie găsită moartă.

Anda Elena Maleon ar fi fost ucisă în propria casă, la Iași, de soțul ei, care apoi s-a sinucis, relevau, cel puțin până marți, datele provizorii ale anchetei.

Primele mele indicii ale anchetatorilor a fost asasinată de propriul soţ, apoi acesta s-a sinucis.

La data de 30 noiembrie, cu o zi înainte să fie ucisă, Anda Elena Maleon a distribuit o imagine cu un citat tulburător, din Oana Pellea.

“Eu vreau ca la finalul vieții să nu îmi fie rușine de mine”, menționează acea postare de pe Facebook, potrivit site-ului stiripesurse.ro.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă