15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialMetoda "agresoarea de la metrou" se extinde la transportul în comun

Metoda “agresoarea de la metrou” se extinde la transportul în comun

Femeia din localitatea Şoimari, suspectată că vineri a ameninţat cu un cuţit o adolescentă de17 ani într-un autobuz care circulă pe raza municipiului Ploieşti, a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, Secţia Psihiatrie, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că măsura a fost luată în condiţiile în care femeia este diagnosticată cu schizofrenie, iar pe parcursul audierilor care au avut loc la Poliţia Ploieşti ”a avut un comportament specific persoanelor cu boli psihice”.

Mama unei tinere din Ploieşti a reclamat, vineri după-amiază, că fiica sa a fost ameniţată de o femeie, cu un cuţit, într-un autobuz din Ploieşti.

În urma cercetărilor şi după ce pe reţelele de socializare a fost făcută publică o fotografie a femeii, poliţiştii au depistat-o peprincipala suspectă.

Este o femeie de 44 de ani din Şomari, care a fost ridicată de la domiciliu, vineri seară şi dusă la audieri, la Ploieşti.

Cele mai citite

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă