10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSocialO criminală ieșită din închisoare înainte de termen este din nou arestată...

O criminală ieșită din închisoare înainte de termen este din nou arestată pentru tentativă de omor

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, femeia este acum acuzată că a înjunghiat în spate un bărbat, pe o stradă din Bucureşti.

Ultima agresiune a avut loc pe 20 ianuarie, suspecta fiind ulterior identificată şi reţinută.

“La data de 21.01.2018, procurori criminalişti (…) au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpata D.A.M. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat. Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat faptul că la data de 20.01.2018, în jurul orei 18,45, în timp ce se afla pe str. Doamna Ghica nr. 263, sector 2 Bucureşti, inculpata D.A.M. a urmărit-o pe victimă, o persoană de sex masculin, şi a lovit-o în spate cu un cuţit, cu intenţia de a o ucide, după care a părăsit zona”, se precizează în comunicat.

Agresoarea ieșise din penitenciar pe 19 octombrie 2017, după executarea unei pedepse de 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor deosebit de grav. Liberarea a avut loc ca urmare a deducerii din pedeapsă a unui număr de 360 de zile, prin aplicarea Legii 169/2017 privind recursul compensatoriu.

“Facem precizarea că probatoriul în cauză a fost conturat şi urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere stradale situate în apropierea locului comiterii faptei”, se menţionează în comunicat.

Inculpata a fost prezentată la Tribunalul Bucureşti, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă