19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialVIDEO O persoană a murit într-un incendiu puternic izbucnit la două imobile...

VIDEO O persoană a murit într-un incendiu puternic izbucnit la două imobile din Timişoara

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, peste 40 de pompieri intervin pentru stingerea incendiului la cele două clădiri care adăpostesc magazine de tip bazar.

”La locul intervenţiei intervin 11 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, aproximativ 40 de subofiţeri şi 7 ofiţeri. Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 3000 de metri pătraţi, la două imobile cu destinaţia spaţiu comercial şi cu construcţii din termopan (tip bazar)”, au transmis repreentanţii ISU Timiş.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 5.00, iar la ora 8.00 pompierii încă interveneau, fiind chemate forţe suplimentare de la Buziaş şi Lugoj.

Traficul rutier pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, acolo unde se află cele două clădiri, a fost bocat între intersecţia cu strada Ciprian Porumbescu şi bulevardul 16 Decembrie.

Patronii care au venit la locul incendiului spun că tocmai făcuseră aprovizionarea de sărbători. Unul dintre ei a povestit că avea într-unul dintre magazine covoare de sute de mii de euro.

Un cadavru carbonizat a fost descoperit de pompieri, iar primele date arată că ar fi vorba despre un om al străzii, deoarece proprietarii de magazine obişnuiau să le ofere acestora adăpost acolo peste noapte de când a venit frigul.

Cele mai citite

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă