19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialO tânără a murit după ce a fost împinsă în faţa metroului...

O tânără a murit după ce a fost împinsă în faţa metroului în staţia Dristor

UPDATE 09,00: O femeie de 36 de ani, suspectă că ar fi comis crima de marți seară, este audiată, miercuri dimineață, la Poliția Capitalei.

—————————————

UPDATE

Oamenii legii spun că agresoarea a părăsit staţia de metrou Dristor 1 după atac. Femeia ar mai fi încercat înainte să împingă o altă tânără în faţa metroului, în altă staţie. 

“Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orei 20.00. O tânără, tot aşa, ar fi fost împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic, şi în jurul orei 20.00, s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi aceeaşi persoană în cauză şi aici”, a mai spus Diana Sarca. 

UPDATE Poliția a făcut publice pozele cu presupusa făptașă, surprinse pe camere video din stația de metrou, și un comunicat de presă în care sunt descrise semnalmentele acesteia.

UPDATE Conform poliției și Metrorex, o femeie e căutată, după ce a ucis o altă femeie, pe care a aruncat-o în fața metroului, în stația Dristor 1, și pe o alta, care a scăpat, în altă stație de metrou.

Antena 3 a anunțat că poliția deține imagini surprinse de camerele de supraveghere în care apare o femeie de aproximativ 45 de ani, cu o eșarfă, care le-a împins pe cele două în fața metroului.

Echipele SMURD venite la faţa locului au încercat să intervină, însă tânăra nu mai prezenta semne vitale.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili circumstanţele producerii accidentului, nefiind clar dacă tânăra a căzut sau dacă este vorba despre o sinucidere.

 

Circulaţia metroului a fost oprită pentru scurt timp, după care s-a circulat în sitem pendul, la această oră traficul desfăşurându-se normal.

Cele mai citite

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...
Ultima oră
Pe aceeași temă