15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSocialOradea, situație năucitoare la Spitalul Județean. Copil bolnav, externat după ce părinții...

Oradea, situație năucitoare la Spitalul Județean. Copil bolnav, externat după ce părinții au plătit

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, solicită să afle de ce familia a fost pusă să dea bani, iar copilul nu a primit îngrijiri medicale până la finalul tratamentului.

Deşi copilul are nevoie de tratament și intervenții chirurgicale, el a fost externat până când părinţii vor achita facturile medicale restante, de câteva zeci de mii de lei.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Oradea susțin că legea îi obligă să le ceară bani părinților pentru spitalizare, pe motiv că accidentul în care a fost rănit s-ar fi produs din cauza băiatului. 
Şi asta în condiţiile în care raportul poliţiei despre incidentul rutier nu a fost finalizat.

Tatăl minorului vrea acum să-şi caute dreptatea în justiţie. Până atunci, copilul este îngrijit acasă de părinţi, potrivit realitatea.net.

Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă