13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialSECURIT monteaza usi din sticla securizata pentru compartimentarea ingenioasa a spatiilor interioare

SECURIT monteaza usi din sticla securizata pentru compartimentarea ingenioasa a spatiilor interioare

Integrate in birouri, spatii comerciale sau spatii de birouri, diferitele tipuri de usi din sticla securizata se potrivesc in orice decor, permitand luminii naturale sa patrunda mai multe ore pe durata unei zile.

Avantajele includerii usilor din sticla securizata in proiectele de constructii si amenajari

Fie ca este vorba de usi de sticla securizata montate la intrarea in cladire sau pentru delimitarea incaperilor din cadrul birourilor sau locuintelor, aceste piese de amenajare prezinta multiple avantaje apreciate de arhitecti si designeri de interior.

– Eficienta energetica

Usile fabricate din sticla securizata izoleaza eficient, fonic si energetic, asigurand temperatura optima mentinuta de fiecare utilizator in parte.

In cazul usilor instalate spre exterior, acestea actioneaza ca o bariera directa impotriva conditiilor de vreme extreme, impiedicand praful sa intre in incapere.

Totodata, sticla securizata este recunoscuta pentru reducerea inghetului si a condesului cauzat de diferentele mari de temperatura interior/exterior.

– Facilitarea circulatiei si vizibilitate constanta

Sticla creeaza un spatiu aerisit, un flux liniar in interiorul oricarei constructii intre incaperile care departajeaza cladirea.

De aceea, pot fi integrate mai ales in cladirile proiectate pentru spatii de birouri, pentru a mentine spatiul personal al angajatilor, fara a izola birourile, ca in cazul partajarii prin lemn sau alte materiale.

In cazul usilor instalate la exterior in ansamblurile rezidentiale, hoteluri, centre de SPA, complexuri turistice acestea asigura vederea peisajului.

– Siguranta ansamblului usilor din sticla

Multi solicitanti ai usilor si obiectelor confectionate sticla au indoieli privind siguranta sistemelor de inchidere sau de sustinere a sticlei.

Sticla securizata este numita astfel deoarece este tratata cu ajutorul metodelor speciale pentru a fi sigura, rezistenta la socurile mecanice.

Tehnologiile implementate de expertii Securit pentru sistemele de prindere si inchidere sunt realizate cu elemente de feronerie si tamplarie de cea mai inalta calitate, astfel ca instalarea acestora este deopotriva facila si sigura.

– Mentinerea si utilizarea luminii naturale timp indelungat

Sistemele din sticla securizata sunt prevazute cu geamuri mari, maximizand patrunderea luminii naturale timp indelungat, fiind usor de operat de catre utilizatori.

Instalate in locuinta, aceste usi reprezinta un avantaj deosebit pentru parinti, care pot monitoriza nerestrictionat copiii aflati la joaca in alta incapere sau in curte.

– Investitii ecologice

In cazul in care sunteti adeptul proiectelor de constructii cladiri sustenabile, integrarea elementelor care prezinta caracteristici ecologice.

In ceea ce priveste usile din sticla securizata sunt completate cu sistem de prindere din lemn, fiind astfel un element de amenajare sau decor complet regenerabil, durabil, care actioneaza ca un bun izolator.

– Estetica deosebita pentru spatii aerisite

Usile confectionate din sticla ofera un aspect simplu, dar eleganta care se imbina echilibrat cu majoritatea stilurilor arhitecturale.

Practice si functionale, usile din sticla securizata reprezinta o alternativa minimalista pentru constructiile moderne, mentinand aspectul ingrijit si curat al spatiilor amenajate.

Date de contact utile

– Telefon – 021 321 31 77

– Site web – www.securitinternational.ro

– Mail – office@securitinternational.ro

– Adresa – Str.Agricultori, Nr. 113, Sector 2 – Bucuresti 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă