12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialSpălarea și curățarea covoarelor - ce înseamnă servicii profesionale?

Spălarea și curățarea covoarelor – ce înseamnă servicii profesionale?

În esență, spălarea covoarelor nu pare o activitate dificilă care să necesite o atenție deosebită. De cele mai multe ori, curățarea covoarelor se rezumă la periat și aspirat. Practic, particulele de praf și murdăria nu sunt înlăturate în totalitate chiar dacă această curățenie este efectuată o dată pe săptămână.

Pentru păstrarea covoarelor curate și igienizate este recomandat ca acestea să fie curățate de specialiști în domeniu cel puțin de două ori pe an. Covoarele care nu sunt curățate cu aparate profesionale acumulează mirosuri neplăcute cauzate de alergeni și acarieni periculoși în special pentru sănătatea celor mici.

Spălarea covoarelor reprezintă un proces complex ce implică urmărirea unor etape standard, acestea fiind asigurate de spălătoriile profesionale. Un punct de reper este Waldmaster – spalatorie covoare Bucuresti. Echipa de profesioniști efectuează lucrări de curățătorie și spălătorie covoare în Ilfov din 2010. Fiecare covor are o compoziție proprie, o anumită țesătură ce trebuie verificată în prealabil pentru ca aspectul să nu fie deteriorat.

Serviciile profesionale Waldmaster

Un aspect ce recomandă firma Waldmaster constă în produsele și aparatura profesională ce stă sub semnul calității nemțești. Tehnologiile utilizate sunt moderne, astfel întreg procesul este efectuat în timp util.

Produsele de calitate superioară și tehnologia de ultimă oră utilizată de echipa de profesioniști de la Waldmaster – curatatorie covoare Ilfov asigură lucrări calitative la standarde moderne.

Covoarele trec prin procese de spălare, curățare și uscare speciale înainte ca acestea să fie livrate clienților. Spre exemplu, se utilizează o etapă de spălare specială în cazul prezenței animalelor de companie în casă. Acest pas presupune eliminarea părului, dar și a mirosurilor neplăcute care se infiltrează în covor din cauza feromonilor din urina animalelor.

Serviciile oferite de Waldmaster nu înseamnă doar covoare spalate Bucuresti si Ilfov. Tehnologia de ultimă oră se bazează pe echipamente de înaltă performanță, dar și pe produse igienco-sanitare calitative. Produsele utilizate pentru spălarea covoarelor sunt suficient de puternice încât să înlăture petele, praful, acarienii și petele, dar în același timp sunt blânde cu țesăturile, aspectul nefiind alterat.

În plus, chiar dacă fiecare covor este țesut din materiale diferite, serviciile sunt pliate pe nevoile clienților în mod corespunzător și profesionist. Spre exemplu, procesul de uscare nu este cel tradițional. Aparatul special de centrifugă de 1500 rpm asigură o uscare rapidă, fără să existe riscul captării unor mirosuri ușor neplăcute de apă stătută.

Pentru ca aparatura și produsele să își îndeplinească în mod optim proprietățile, cu siguranță este nevoie de o echipă de profesioniști care cunosc etapele ce trebuie urmate, dar și aspectele ce diferențiază necesitățile clienților.

Spre exemplu se utilizează peria electrică și jetul sub presiune pentru siguranța că particulele de praf și petele sunt curățate corespunzător. Pentru cei interesați de livrare, aceste detalii se regăsesc pe site-ul oficial spalam-covoarele.ro. În orice caz, covoarele sunt atent ambalate și parfumate înainte de livrare, întregul proces demonstrând profesionalism până la cele mai mici detalii.

Un covor curat înseamnă o sănătate bună și un aspect plăcut al încăperii. Cei care mizează pe curățenie la standarde înalte, Waldmaster – spălătorie de covoare in București – oferă servicii moderne în ceea ce privește spălarea și curățarea covoarelor.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă