15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialTulcea: În gropile din asfalt au răsărit flori

Tulcea: În gropile din asfalt au răsărit flori

Gropile sunt încă de anul trecut, potrivit organizatorului protestului, Adi Tudor, însă numărul lor a crescut în primăvara acestui an, astfel că traficul se desfăşoară foarte greu pe artera respectivă, strada Energiei.

Acţiunea a început în jurul orei 16,00, lângă un panou informativ instalat de autorităţi care anunţă că în zonă urmează să se desfăşoare lucrări de extindere a sistemului de canalizare în cadrul unui proiect finanţat din fonduri comunitare care nu s-a încheiat în exerciţiul financiar european precedent.

“Milioane de lei se aruncă zilnic pentru reparaţiile maşinilor. Am zis că acţiunea noastră poate sensibiliza autorităţile să-şi aplece ochii de la înălţimea fotoliilor dumnealor şi către noi, muritorii de rând”, a declarat Adi Tudor.

Un alt participant la acţiune, Adrian Şelaru, a susţinut că acţiunea va continua şi pe alte artere din municipiu. “Vom continua pe toate străzile, pentru că toate arată la fel. Pe ele poţi circula doar dacă ai maşină de teren, o bicicletă mountain bike sau dacă faci echilibristică. În oraş, şi trotuarele sunt ocupate de maşini care nu mai pot parca pe stradă, iar aici se vede bine că maşinile circulă jumătate pe trotuar, jumătate pe şosea, dacă nu fac slalom printre gropi”, a afirmat Adi Şelaru.

Cei mai mulţi şoferi care circulau pe strada Energiei atunci când tinerii plantau flori în gropile din carosabile i-au felicitat pe organizatori pentru iniţiativă. “Sunteţi tari! Nu mă deranjează florile, ci gropile. Peste tot în oraş ar trebui să plantaţi flori”, a afirmat Nicolae Nucă, unul dintre şoferi.

Ironic, tinerii care au participat la acţiune au susţinut că vor continua să sprijine autorităţile locale în demersul lor de a înfrumuseţa oraşul şi că pentru unele gropi pregătesc stejari.

Acţiunea a durat aproximativ 15 minute, iar potrivit organizatorilor au fost plantate circa 30 de panseluţe, care au costat aproape 100 de lei, potrivit AGERPRES.

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă