13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialUn ‚ménage à trois’ care îți face viața mai ușoară (P)

Un ‚ménage à trois’ care îți face viața mai ușoară (P)

Mulți dintre noi alegem să ne ocupam de curățenia și ordinea casei noastre în weekend, după o săptămâna plină, motiv pentru care o considerăm o sarcină în plus. Ce să mai, înlăturarea murdăriei este o activitate pe care mulți dintre noi nu o facem din plăcere, ci pentru că este necesară… așa că ne place sau nu, n-avem scăpare.  

Dar ce ar fi dacă nu am mai privi curățenia casei doar ca pe ceva „ce trebuie făcut”, ci ca pe o activitate care aduce beneficii atât pentru locul în care trăim, cât mai ales pentru noi înșine? Curățarea pardoselilor implică muncă fizică, ceea ce înseamnă mișcare, nu-i așa? În funcție de dificultate și de determinare, această activitate poate fi considerată un sport care pune în funcțiune mulți mușchi. Apoi, pe lângă beneficiile pentru corp, mirosul de proaspăt după ce terminăm curățenia, ne confirmă că a meritat efortul, pentru că ne simțim mai bine, mai energizaţi. Un fel de stare de zen, nu-i așa?

Gama de produse de curățenie Asevi igienizează căminul, împrospătează aerul și ne optimizează timpul petrecut curățând, deoarece faianța sau pardoselile lustruite, hainele spălate sau îmbălsămate cu acești detergenți se păstrează curate pe termen lung. Iar aceasta pentru simplul motiv că sunt de o calitate excepțională, prietenoase cu mediul înconjurător, nu lasă urme și nu necesită clătire.

  • Lasă-te purtat/ă de notele delicate de citrice din Asevi Portocale, o soluție concentrată pentru toate tipurile de pardoseli, cu un parfum proaspăt care durează.
  • Dacă parfumul este un criteriu esențial în achiziționarea produselor de curățenie, Asevi Cian e alegerea potrivită. Este destinat celor care vor un produs concentrat cu un parfum intens. Starea de bine dată de mirosul plăcut al lui Cian este de durată, pentru că a fost creat astfel încât aroma lui să persiste. În plus, formula concentrată cu pH neutru garantează strălucire și igienă și este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli.  
  • Ai suprafețe care necesită o atenție sporită? Atunci încearcă Asevi Mio. Mio are o compoziție special creată pentru suprafețe delicate și îndepărtează blând praful și petele depuse pe pardoseli. 

Atunci când este vremea curățeniei, alege produse de calitate, arome plăcute și muzică bună, iar ‘corvoada’ va deveni o activitate pe care abia aștepți să o bifezi în agendă.

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...
Ultima oră
Pe aceeași temă