13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialUn polițist de la Combaterea Criminalității s-a împușcat în cap

Un polițist de la Combaterea Criminalității s-a împușcat în cap

Conform primelor informații, polițistul, în vârstă de 33 de ani, ar fi încercat să se sinucidă, pe fondul unor neînțelegeri cu iubita lui.

Femeia de 26 de ani a fost și ea împuşcată în mâna stângă, în încercarea de a-l împiedica pe bărbat să-şi ia viaţa.

Surse apropiate anchetei au declarat că este vorba despre Bogdan Dumitrescu, din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae, a confirmat că incidentul s-a petrecut în Slatina, în noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii desfăşurând cercetări pentr a stabili cum s-au petrecut lucrurile cu exactitate.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, medicul Alina Duminică, a declarat că poliţistul, în vârstă de 33 de ani, este în stare gravă, după ce s-a împuşcat frontal în cap, fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă