10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSocialVIDEO O cameră de bord a surprins un accident frontal. Trei persoane...

VIDEO O cameră de bord a surprins un accident frontal. Trei persoane au fost rănite ușor

Patru persoane au scăpat ca prin minune ieri, după un accident frontal. Camera de bord a unuia dintre șoferi a surprins momentul impactului, unul deosebit de puternic. 

Un accident de circulație s-a petrecut ieri în localitatea Coldău. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, un echipaj SMURD Beclean și o ambulanță. În cele două mașini care s-au lovit frontal se aflau patru persoane care au scăpat ca prin minune.

Chiar dacă aceștia nu au fost răniți, impactul a fost foarte puternic – momentul accidentului fiind surprins de camera de bord a șoferului care circula regulamentar. În mașina sa se afla și un copil.

Niciunul dintre conducătorii auto nu a mai putut să evite accidentul. 

Pe DN17, în localitatea Coldău, pe direcția de mers spre Dej, un autoturism care era condus de o femeie din localitate, la schimbarea direcției de mers spre stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula din sens opus și care era condus de un bărbat din Bistrița. Acesta din urmă, încercând să evite impactul, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune condus de un bărbat din Florești – Cluj, după care s-a răsturnat.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a trei persoane. Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă