BACALAUREAT 2017. Proba orală la limba străină. Modele de SUBIECTE la engleză, franceză, germană, spaniolă sau italiană

de Avram Eliza

BACALAUREAT 2017. Proba orală la limba străină. Modele de SUBIECTE la engleză, franceză, germană, spaniolă sau italiană

BACALAUREAT 2017. Liceenii susțin, între 14 și 16 iunie, evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională. Astfel, elevii vor susține proba orală la una din limbile: engleză, franceză, germană, ebraică, italiană, japoneză, portugheză, rusă, spaniolă și turcă.

Ei au de rezolvat trei subiecte și de ascultat o înregistrare, pe baza căreia trebuie să răspundă la un set de întrebări. 

În modelul pus la dispoziție de Ministerul Educației, la limba engleză, elevii au de citit un text la prima vedere din publicația LA Times, despre filmul ”Star Wars”, apoi de bifat răspunsul corect la 10 întrebări tip grilă. Ei mai trebuie să redacteze un e-mail  către un prieten, în care să vorbească despre vizita apropiată a acestuia, precum și să scrie un scurt text argumentativ, în care să dezbată utilitatea evaluărilor scrise. 


Citește și: BACALAUREAT 2017. Calendarul probelor și modele de SUBIECTE la toate materiile

BAC 2017. Descărcați din lista de mai jos MODELE DE SUBIECTE la una din limbile: engleză, franceză, germană, ebraică, italiană, japoneză, portugheză, rusă, spaniolă și turcă. ​

CALENDAR BACALAUREAT 2017 SESIUNEA DE VARĂ 

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate