Directoarea Colegiului Economic din Târgu-Mureş şi-a dat demisia la cererea elevilor

Directoarea Colegiului Economic din Târgu-Mureş, Sorina Bălan, şi-a dat demisia, luni, după ce, în curtea şcolii, peste 100 de elevi s-au revoltat, nemulţumiţi că au fost mutaţi din sălile lor de clase.

Mihai Diac 0 comentarii

Directoarea Colegiului Economic din Târgu-Mureş, Sorina Bălan, şi-a dat demisia, luni, după ce, în curtea şcolii, peste 100 de elevi s-au revoltat, nemulţumiţi că au fost mutaţi din sălile lor de clase, transmite Mediafax.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, Ioan Macarie, a declarat, luni, că elevii au fost nemulţumiţi după ce la începutul anului şcolar au fost mutaţi din clasele în care au stat anii trecuţi.

”Pe fondul tuturor reparaţiilor care au avut loc şi al recompartimentărilor spaţiilor care au avut loc în vară la Colegiul Economic din Târgu Mureş s-a creat o situaţie de nemulţumire a copiilor pentru că nu mai aveau sălile de clasă acolo unde au început orele şi au început studiile în acest colegiu. Pe baza unor sesizări din partea copiilor şi a părinţilor am considerat oportun ca noi, IŞJ, să mergem să să soluţionăm acest aspect neprevăzut. Împreună cu toate cadrele didactice am luat decizia ca fiecare copil să fie în clasa în care a început orele. Aceasta a fost nemulţumirea majoră”, a spus Ioan Macarie.

Potrivit acestuia, au protestat peste 100 de elevi circa două ore, iar apoi lucrurile au revenit la normal.

Ioan Macarie a adăugat că directoarea Sorina Bălan şi-a dat demisia după ce elevii au scandat ”demisia”.

”Managementul a fost total defectuos, doamna directoare nu a comunicat, nu a fost transparentă şi de aici nemulţumirea care a venit pentru că nu s-a aprobat decizia în Consiliul de Administraţie”, a mai spus Ioan Macarie.

Elevii au revenit în clasele lor, potrivit şefului IŞJ.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...