7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialFOTO Cum arată manualul de Sport

FOTO Cum arată manualul de Sport

Controversatele manuale de Educație Fizică sunt gata de a pleca din tipografii spre unitățile de învățământ, pentru a fi utilizate de elevi în anul școlar 2017 – 2018.

Descarcă de AICI manualul de Sport.

Potrivit Digi 24, manualele includ teorie, fotografii și scheme pe baza cărora profesorii de sport își vor organiza materia. În două imprimerii din țară, la Cluj şi Oradea, s-au tipărit deja zeci de mii de exemplare din noile manuale.

Mircea Giurgiu, directorul imprimeriei din Cluj-Napoca, a declarat că „licitația am câștigat-o împreună cu colegii de la Oradea. E vorba de 70.000 de exemplare de educație fizică și sport clasa a V-a. Am început lunea trecută la imprimare. Acum suntem la broșare și tăiere”.

În manualele de Educație Fizică apar două personaje, Laur şi Laura, prin intermediul cărora autorii cărții vor să le dezvolte elevilor competențele specifice educației fizice și sportului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...
Ultima oră
Pe aceeași temă