6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMinistrul Educației, Liviu Pop, despre necesitatea manualului de Educație Fizică: Trebuie să...

Ministrul Educației, Liviu Pop, despre necesitatea manualului de Educație Fizică: Trebuie să respectăm legea. Mulți părinți au de învățat din aceste materiale

Ministrul Educației, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, că manualul pentru disciplina Educație Fizică va ajunge în școli, susținînd că asta prevede legea. 

Pop a mai adăugat că la sport există un "număr foarte mare de profesori necalificaţi" şi că şi "foarte mulţi părinţi au de învăţat din aceste manuale" de sport. 

"Singură obligaţie şi a mea şi a guvernului e că în 11 septembrie să avem toate manualele", a continuat Liviu Pop, adăugând: "Dacă e o glumă pe care am moştenit-o e o glumă pe care am moştenit-o". 

Premierul Mihai Tudose a comentat, luni, tot la Antena 3, controversa privind introducerea manualelor pentru educaţie fizică, spunând că este "convins" că a fost o "glumă" a ministrului Educaţiei, Liviu Pop, dar, dacă el reuşeşte să aducă toate manualele necesare în clase la începerea şcolii, poate să prezinte şi un "manual de colorat la sport". 

"O să aprofundăm subiectul cu domnul ministru. Eu sunt convins că a fost o glumă. Chiar sunt convins că a fost o glumă", a adăugat Mihai Tudose.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă