18.3 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSpecialOnconovical și Canticer, două soluții optime pentru cancer

Onconovical și Canticer, două soluții optime pentru cancer

Cel mai bun lucru pe care îl putem face în fiecare clipă este să susținem sănătatea organismului nostru. Dacă nu facem acest lucru există riscul ca acesta să fie afectat de boli necruțătoare.

În momentul în care acest lucru se întâmplă, sistemul nostru imunitar nu mai are putere să lupte și în organism apare un dezechilibru căruia nu-i putem face față.

Cu toate acestea, natura ne sprijină. Datorită plantelor pe care aceasta ni le pune la dispoziție, oamenii de știință creează în fiecare zi suplimente alimentare naturale pe care le putem folosi ca adjuvante în procesul de susținere a organismului nostru.

Onconovical și Canticer sunt două dintre suplimentele alimentare naturale care sprijină organismul îm procesul de refacere și joacă un rol important în eliminarea toxinelor.

Onconovical are în compoziția sa ingrediente naturale ce sunt folosite în medicina tradițională chineză de mult timp, întrucât sunt foarte benefice în cazul afecțiunilor canceroase.

De asemenea, datorită acestor ingrediente, Onconovical acționează benefic și la nivelul tractului gastro-intestinal, ajutând la buna funcționare a ficatului prin eliminarea metalelor și toxinelor de la nivelul său.

Mixul de plante din acest supliment alimentar sprijină procesul natural de detoxifiere a organismului, ajutând la curățarea sa de toxine.

În plus, Onconovical echilibrează nivelul de colesterol din sânge și susține formarea celulelor adipoase. Este antiviral, antiinflamator, antibacterian și antifungic și joacă un rol important în purificarea și curățarea sângelui.

De asemenea, echilibrează tensiunea arterială și stimulează producerea de celule NK datorită faptului că este imunomodulator și imunostimulator.

Ingredientele naturale din compoziția sa acționează sinergic și împiedică evoluția celulor canceroase, prevenind apariția metastazelor.

Onconovical este foarte bun și în prevenirea unor afecțiuni precum arteroscleroza, diabet, Alzheimer și cardiovasculare. Totodată, împiedică dezintegrarea celulor mari de limfom.

Toate aceste beneficii se datorează, după cum deja am precizat, ingredientelor naturale din compoziția sa. Aronia, ardeiul iute, sâmburii de caise, busuiocul, apa purificată, ghimbirul, cactusul, ceaiul verde, zeolitul, usturoiul pudră, astragalusul, vâscul, orzul verde, polenul kombucha, mormodica, pulberea de reishi și turmericul fac parte din suplimentul alimentar pe care specialiștii ni-l recomandă pentru susținerea organismului.

Însă, pe lângă Onconovical, aceștia ne recomandă și Canticer, un supliment alimentar cu la fel de multe beneficii extraordinare pentru sănătate.

Canticer are în compoziția sa 7 ingrediente active (ganoderma lucidum, usturoi negru, herba gynostemmatis, coix lachrima jobi, castravete amar, hyriopsis cuminingii, cactus-opuntia dillenii haw) ce acționează sinergic pentru ca organismul să-și recapete vitalitatea și energia.

Odată cu administrarea acestui supliment alimentar, circulația lichidelor vitale în locul unde s-a dezvoltat tumoarea se fortifică. De asemenea, persoanele care suferă de cancer și fac chimioterapie și radioterapie este indicat să ia Canticer, întrucât acest produs natural ameliorează efectele adverse ale acestor terapii și ajută la intrarea în remisie a afecțiunilor canceroase.

În plus, Canticer ajută la eliminarea toxinelor din organism și a materiei reziduale din rinichi, ficat, plămâni și splină. Odată toxinele eliminate circulația sanguină revine la normal și ajută la hrănirea celulelor sănătoase, iar organismul capătă energie și vitalitate.

Canticer contribuie la echilibrarea organismului datorită conceptului Yin și Yang  pe care se bazează,  dând posibilitatea organelor să înceapă să funcționeze normal.

Contribuie, de asemenea, și la întărirea sistemului imunitar și creșterea cantității pe care celule limfatice o produc. Protejează structura ADN-ului și celulele de la nivelul ficatului, contribuind și la regenerarea acestora.

Este un adjuvant foarte bun și în cazul insomniilor, durerilor și umflăturilor, ameliorându-le.

Efectele Canticer se vor simți chiar din prima lună de administrare. Odată utilizat acest supliment alimentar, organismul se va revigora și va apărea din nou pofta de mâncare. În cazul bolilor foarte grave, degenerative, Canticer regenerează celulele și susține organismul. Numeroase persoane care l-au folosit s-au bucurat de efectele sale benefice.

După cum se poate observa, acest supliment este ideal pentru sănătatea noastră și pentru longevitate, de aceea merită achizionat intrând în magazinul online bioo.ro.

Atât Onconovical, cât și Canticer reprezintă două soluții optime pentru un organism sănătos. Ele sunt doar la un clic distanță de noi. Putem intra oricând în acest magazin online pentru a le cumpăra, la prețuri foarte avantajoase. Folosindu-le vom fi mai sănătoși atât fizic, cât și psihic, iar calitatea vieții ni se va îmbunătăți simțitor. 

Cele mai citite

Respiră aerul curat de munte de pe terasa propriei tale locuințe. Alege confortul caselor și apartamentelor oferite de YAELE Invest Construct

Dacă dorești să găsești o locuință aproape de natură și să te bucuri de un refugiu montan numai al tău, avem vești bune pentru...

Descoperă viitorul construcțiilor: Case pe structură metalică

Într-o lume care se mișcă rapid, inovația în construcții ne oferă o soluție elegantă și durabilă: casele pe structură metalică. Aceste minuni ale tehnologiei...
Ultima oră
Pe aceeași temă