11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialRemedii naturiste pentru anxietate (P)

Remedii naturiste pentru anxietate (P)

Oricine se simte anxios din când în când. Este o emoție normală care se manifestă atunci când persoana în cauză se confruntă cu o problemă la muncă, înainte de un examen sau când trebuie să ia o decizie importantă. Simptomele care anunță instalarea unui moment de anxietate se recunosc prin creșterea pulsului, accelerarea respirației și transpirația excesivă.

Există tulburările de anxietate care sunt considerate o boală mentală. Acestea pot influența abilitatea pacientului de a duce o viață normală. Frica pe care acesta o are pune stăpânire pe el și devine incapabil de a mai reacționa. Însă, cu un tratament adecvat, bazat doar pe produse naturale, această afecțiune poate fi tratată.

În continuarea acestui articol îți vom prezenta 2 site-uri unde poți găsi remedii naturiste care să te ajute să te relaxezi și să diminuezi atacurile de anxietate.

Arta Ceaiului

Site-ul îți pune la dispoziție o gamă largă de ceaiuri pentru relaxare, îmbunătățirea sistemului imunitar, redobândirea nivelului energetic optim și detoxifiere. Pentru reducerea anxietății se recomandă ceaiul de muștel care acționează asupra aceleiași părți a creierului precum medicamentul Valium. Are capacitatea de relaxa și a oferi o stare de calm încă de la primul consum. Ceaiul verde, pe lângă efectul său detoxifiant, are proprietatea de a reduce presiunea sângelui și de a reduce stresul. De asemenea, ceaiul de lavandă sau uleiul de lavandă utilizat ca parfum de camera are proprietatea de induce o stare de calm, de a induce somnul și o stare de bine.

Herbagetica

Este un site ce cuprinde suplimente naturale pentru tratarea diverselor afecțiuni. Pentru vindecarea anxietății se recomandă: Happy Vibe, Relax Well și Optimist+ cu rol în reducerea stării de depresie, a pesimismului și iritabilității, diminuarea tulburărilor emoționale, creșterea energetică și îmbunătățirea calității somnului. Produsele sunt bazate pe extracte naturale din Passiflora (cunoscută drept cel mai eficient remediu natural în combaterea anxietății și atacurilor de panică), Sunătoare (previne episoadele de instabilitate emoțională și combate depresia), Ginsend Siberian (crește capacitatea organismului de a se adapta la stres) și alte plante precum: tei, busuioc, peliniță, urzică.

Scapă de anxietate cu ajutorul remediilor naturiste oferite de cele două site-uri. Îmbunătățește-ți starea de sănătate consumând ceaiuri bazate pe plante naturiste și crește-ți rezistența la stres administrând suplimente alimentare din plante medicinale cu numeroase beneficii asupra organismului.

Cele mai citite

Silvestru Șoșoacă, dezvăluiri despre legăturile Dianei Șoșoacă cu Rusia lui Vladimir Putin

Într-un interviu acordat Antena 3, Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă, a vorbit despre divorț, dar și despre legăturile acesteia cu Rusia. Bărbatul a dezvăluit...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

La un pas de istorie! Thailanda, tot mai aproape de legalizare căsătoriilor între persoane de același sex

Parlamentul thailandez a aprobat miercuri, cu o majoritate covârșitoare, un proiect de lege privind legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, un pas istoric,...
Ultima oră
Pe aceeași temă