8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleFoodMarți, în România liberă, ediția print: Promisiunile stelare ale căpitanului Dragnea

Marți, în România liberă, ediția print: Promisiunile stelare ale căpitanului Dragnea

„România liberă” îți oferă, marți, 24 de pagini cu dezvăluiri exclusive, informații și analize în profunzine, opinii și comentarii pe subiectele zilei, dar și un supliment special de mică publicitate. Cumpără ediția de print de la chioșcurile de ziare și poți citi:

Promisiuni de 8 miliarde de euro. Planurile stelare ale căpitanului Dragnea

Deși campania s-a terminat, liderul PSD s-a lansat în noi angajamente lipsite de fundamentare financiară, ajungând la detalii precum subvenționarea producției de roșii sau achiziționarea unor aeronave noi. Programul de guvernare anunţat şi asumat de Liviu Dragnea abundă în promisiuni care li se adresează tuturor categoriilor sociale – de la studenţi la pensionari, de la medici la agricultori. România liberă a calculat cât va trebui să scoată din vistierie Executivul social-democrat în următorii patru ani, cât ţine în mod normal un ciclu de guvernare, iar totalul depăşeşte opt miliarde de euro. Şi aici includem doar măsurile care pot fi cuantificabile acum. Lor li se adaugă alte promisiuni al căror impact se va face simţit pe parcurs.

Exclusiv RL. Watergate de România

„România liberă“ are indicii că autoritățile mint în privința operațiunilor derulate de serviciul secret al Armatei. MApN nu avea de ce să folosească tehnica NATO de monitorizare pentru a prinde trei traficanți de droguri. În zonă există două unități militare de transmisiuni care puteau face asta. Pe cine au monitorizat spionii DGIA din ordinul lui Gabriel Oprea?

Exclusiv RL. „Doar durerea cumplită m-a ținut în viață!”

Dr. Jamal Nabhan, un sirian care locuieşte în România după ce a trecut prin închisorile regimului Assad, are o poveste tulburătoare. Pentru acesta, ca și pentru mulți alţi sirieni nu există reconciliere cu dictatura care acum distruge Siria. Reconcilierea nu-i este permisă de amintirile ce-l torturează când autocontrolul pe care l-a exersat în ani obosește și-l lasă cu garda descoperită.

Articole pe care nu trebuie să le pierzi

Vechii liberali se confruntă cu vechii pedeliști

În timp ce unii lideri PNL vorbesc la televizor despre perspectiva utopică a unei majorități „de dreapta”,  partidul are probleme în interior. Primul test va fi alegerea noilor șefi ai grupurilor parlamentare și toate semnalele indică o confruntate dintre „vechii liberali” și foștii membri PDL.

Strategia energetică. Trusturile internaționale vor face legea

Resursele de petrol şi gaze ale României nu vor dura mai mult de 20 de ani, în condiţiile în care suntem foarte mult în urmă la energia nucleară, în comparaţie cu ţări precum Germania şi Elveţia. Profesorul de economie Mircea Coşean a explicat, într-un interviu pentru RL, cum arată viitorul energetic al României.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă