4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportAtletism: Peste 3.000 de participanţi, aşteptaţi la maratonul de la Braşov

Atletism: Peste 3.000 de participanţi, aşteptaţi la maratonul de la Braşov

Competiţia, care va avea startul şi finişul în Piaţa Sfatului, cu un traseu pe cele mai importante străzi din Braşov şi până în Poiana Braşov, a strâns deja, în prima perioadă de înscrieri pentru ediţia din acest an, participanţi din ţări precum Elveţia, Germania, Italia, Iran, Irlanda, Marea Britanie, Rep. Moldova, Norvegia, Olanda, Rusia, Suedia şi Ungaria.

“Ca în fiecare an, suntem mândri să aducem, în inima Transilvaniei, maratonul panoramic al României şi una dintre cele mai ofertante competiţii din Europa ca frumuseţe a traseului, ce a primit inclusiv recunoaştere internaţională, atât prin prezenţa în publicaţii de prestigiu, cât şi prin prezenţa semnificativă, la start, a concurenţilor din zeci de ţări de pe mai multe continente. Şi în acest an mizăm pe promovarea Braşovului către sportivii din întreaga lume şi ne dorim să ne menţinem drept unul dintre cele mai importante poluri de atracţie turistică pentru această regiune ce oferă, la schimb, competitorilor, peisaje greu de egalat şi o atmosferă unică”, a declarat Vlad Stoica, preşedintele Smart Atletic Team.

Organizatorii au pregătit două zile de spectacol, pe 19 şi 20 mai, în care participanţii şi publicul se vor bucura din plin de atmosfera şi surprizele unui eveniment de anvergură, acreditat din 2017 conform standardelor AIMS, cel mai important for internaţional din domeniu.

Cursele au doar limita inferioară de vârstă, de patru ani, şi o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregătire: maraton – 42 km, semimaraton – 21 km, cursă – 10,7 km, cursa populară – 5,7 km, caritabilă, necompetiţională şi necronometrată, team run – 4×10,7 km şi cursa copiilor între 4 şi 14 ani.

Înscrierile în competiţie sunt deschise până în data de 15 mai, pe pagina www.maratonulbrasov.ro.

La toate cursele, primii clasaţi la masculin, feminin şi în funcţie de categoriile de vârstă vor fi premiaţi financiar, dar şi cu diplome, cupe, produse şi servicii sportive, iar toţi participanţii vor primi un kit generos de concurs şi o medalie specială.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă