15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportBudescu a fost desemnat fotbalistul anului 2017. Care ar fi echipa ideală...

Budescu a fost desemnat fotbalistul anului 2017. Care ar fi echipa ideală a României

În cadrul galei sindicatului fotbaliştilor din România, aflată la a cincea ediţie, premiile au fost acordate în urma voturilor jucătorilor şi antrenorilor care activează în primele trei eşaloane.

Ca un element inedit, la această ediţie nu au mai fost acordate premii individuale pentru jucători pe fiecare post din echipă, ci s-a votat “11-le ideal” al anului 2017.

Acesta este următorul: Florin Niţă, Mihai Bălaşa, Bogdan Ţîru, Cristian Ganea, Romario Benzar, Constantin Budescu, Mihai Pintilii, Filipe Teixeira, Denis Alibec, Harlem Gnohere şi Alexandru Băluţă.

Cel mai bun antrenor al anului 2017 a fost desemnat tehnicianul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, iar titlul de cel mai bun conducător de club l-a primit Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie FCSB.

În cadrul evenimentului au mai fost acordate următoarele premii:

Cel mai bun tânăr jucător: Dennis Man

Cel mai bun jucător străin din România: Filipe Teixeira

Cea mai bună jucătoare de fotbal: Andreea Voicu

Cel mai bun jucător de futsal: Savio Valadares

Cel mai bun arbitru: Ovidiu Haţegan

Premiu pentru întreaga carieră fotbalistică: Ianis Zicu

Premiu pentru întreaga carieră fotbalistică: Marius Niculae

Premiu pentru întreaga carieră fotbalistică: Florin Lovin

Premiu de excelenţă: Mircea Dridea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

ANAF a publicat noile reglementări pentru închiriere sau subînchiriere a bunurilor mobile și imobile

ANAF a publicat miercuri Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile. Potrivit sursei citate, contribuabilii care obțin venituri...

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...

Parchetul European face percheziții la Botoșani într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă