7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportChampions League: Bayern Munchen a făcut scor cu Tottenham. Real, remiză pe...

Champions League: Bayern Munchen a făcut scor cu Tottenham. Real, remiză pe teren propriu

Serge Gnabry a marcat patru goluri pentru bavarezi, Robert Lewandowski a reuşit o ”dublă”, iar Joshua Kimmich a marcat celălalt gol al campioanei Germaniei. Pentru finalista ediţiei trecute a competiţiei au înscris sud-coreeanul Son şi Harry Kane. De remarcat că Bayern a marcat trei goluri în ultimele zece minute ale partidei.

Real Madrid a smuls cu greu remiza acasă cu FC Bruges, 2-2, după ce belgienii au condus cu 2-0, prin golurile înscrise de nigerianul Emmanuel Bonaventure Dennis. Ramos a redus din diferenţă, iar Casemiro a marcat golul egalării, la un minut după ce oaspeţii au rămas în zece oameni.

PSG a învins-o pe Galatasaray cu 1-0, la Istanbul, prin golul argentinianului Icardi. Atacantul român Florin Andone a intrat în min. 64, în locul lui Ryan Babel.

Juventus a dispus de Bayer Leverkusen cu 3-0, prin golurile marcate de Gonzalo Higuain, Federico Bernardeschi şi Cristiano Ronaldo. Portughezul a ajuns la 127 de goluri marcate în Champions League.

Steaua Roşie a învins-o pe Olympiakos cu 3-1. Grecii au deschis scorul, campioana Serbiei marcând de trei ori după ce oaspeţii au rămas în zece oameni.

Atalanta a pierdut şi al doilea său meci din Champions League, 1-2 cu Şahtior, primul gol al echipei ucrainene fiind înscris de Junior Moraes, fostul atacant al Gloriei Bistriţa. Oaspeţii au marcat golul victoriei în prelungiri, prin israelianul Manor Solomon (90+5).

Manchester City s-a impus fără probleme în faţa campioanei Croaţiei, Dinamo Zagreb, cu 2-0, scor cu care a câştigat şi Atletico Madrid la Moscova, cu Lokomotiv.

Cele mai citite

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă