6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportCSA Steaua își caută comandant

CSA Steaua își caută comandant

Această decizie vine ca urmare a încetării detaşării şi împuternicirii colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu, cel care a ocupat această funcție până de curând. Procedura va fi derulată, conform normelor în vigoare, prin publicarea anunțului de organizare a concursului de selecție în Buletinul Informativ al Armatei, publicație internă a MApN, cu apariție lunară. Până la finalizarea procedurilor de selecţie, atribuţiile funcţiei de comandant (preşedinte) al CSA Steaua vor fi asigurate de locţiitorul legal al acestuia, colonelul Cristian Cîrlan.

Colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu a fost detaşat şi împuternicit începând cu data de 15 octombrie 2018 în funcţia de comandant al CSA Steaua, în locul colonelului Cristian Petrea.

Între timp, juristul clubului, Florin Talpan, a trimis o adresă către EA Sports, compania care a produs jocul FIFA 2020 prin care le cere acestora să nu mai confunde Steaua cu FCSB. „Am contactat compania EA la solicitările suporterilor steliști, care ne-au semnalat că, în jocul FIFA 20, Fotbal Club FCSB este prezentată ca deținătoare a unor elemente din identitatea clubului Steaua București. Așa ceva este inacceptabil. În 2019, după atâtea procese câștigate de Steaua București împotriva celor de la FCSB, după toate hotărârile care spun foarte clar că FCSB nu este și nu a fost niciodată Steaua București, nimeni nu mai are vreo scuză pentru a continua această minciună și pentru a induce suporterii în eroare”, a declarat Florin Talpan.

„Din păcate, suntem forțați să ne gândim că avem de-a face cu un caz de discriminare. Aceasta este singura concluzie pe care o putem trage. Compania EA a tratat cu respect o echipă italiană, dar cu lipsă totală de respect o echipă din România”, spunea, nu demult, Florin Talpan.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă