9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportCupa Mondială de rugby: Irlanda se impune la zero împotriva Rusiei

Cupa Mondială de rugby: Irlanda se impune la zero împotriva Rusiei

Deşi au dominat clar în cele 80 de minute, irlandezii au avut din nou probleme până au reuşit să desfacă defensiva ”urşilor” care într-o oarecare măsură au încercat să imite jocul niponilor din partida cu ”verzii”, încercând o apărare înaintată însă au fost mult mai puţin precişi.

Irlanda, care a debutat la CM 2019 de pe poziţia de lider în ierarhia internaţională dar acum a ajuns pe locul 4, speră ca Samoa sau Scoţia să învingă Japonia pentru a putea ocupa primul loc în grupă, poziţie pe care o deţine în prezent, cu 11 puncte acumulate.

În partida cu Rusia, R. Kearney, O’Mahony, Ruddock, Conway şi Ringrose au reuşit eseuri pentru Irlanda, care a luat şi punctul bonus ofensiv, trei dintre acestea fiind transformate de Sexton, iar două de Carty.

Rusia este a treia echipă de la turneul final (după Samoa şi Canada) care nu reuşeşte să înscrie niciun punct într-un meci din faza grupelor.

În clasament, Irlanda este urmată de Japonia, care are 9 puncte, apoi Scoţia (5 pct), Samoa (5 pct) şi Rusia (0 pct). Următorul meci va fi cel dintre Japonia şi Samoa, pe 5 octombrie, la Toyota.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă