7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportUPDATE Fed Cup: Irina Begu a învins-o pe Katherine Sebov, în două...

UPDATE Fed Cup: Irina Begu a învins-o pe Katherine Sebov, în două seturi. Declarații la cald

UPDATE Irina Begu a declarat duminică, la Cluj, că a avut mari emoţii la întâlnirea cu echipa Canadei din Fed Cup, dar este bucuroasă că a reuşit să câştige ambele partide. “A fost o atmosferă extraordinară. Am avut mari emoţii şi mă bucur că am reuşit să câştig ambele partide. Oamenii de la Cluj sunt extraordinari condiţiile extraordinare, vă felicit pentru această sală extraordinară. Ne-aţi primit cu căldură şi asta contează cel mai mult”, a declarat Begu la interviul de pe teren.

UPDATE După un al doilea set în care nu au lipsit emoțiile, Irina Begu și-a adjudecat meciul, cu 6-2, 6-4 

UPDATE Irina Begu s-a impus fără mari probleme în primul set, cu 6-2

După prima zi a întrecerilor, echipa României conduce cu 2-0 și mai are nevoie de o singură victorie pentru a-și asigura prezența în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială I.

Programul zilei de duminică:

Irina Camelia Begu (37 WTA)-Katherine Sebov (319 WTA)

Sorana Cîrstea (38 WTA) vs Bianca Andreescu (137 WTA)

Ana Bogdan/Raluca Olaru vs Gabriela Dabrowksi/Katherine Sebov.

S-au disputat sâmbătă:

Sorana Cîrstea (38 WTA) vs Carol Zhao (138 WTA) 6-2, 6-2

Irina Camelia Begu (37 WTA) vs Bianca Andreescu (173 WTA) 6-3, 6-7 (4), 6-2

Echipa României la Fed Cup: Irina Camelia Begu (37 WTA), Sorana Cîrstea (38 WTA), Ana Bogdan (86) și Raluca Olaru (45 WTA la dublu). Căpitan nejucător: Florin Segărceanu.

Echipa Canadei la Fed Cup: Carol Zhao (138 WTA), Bianca Andreescu (173 WTA), Katherine Sebov (319 WTA) și Gabriela Dabrovski (11 WTA la dublu). Căpitan nejucător: Sylvain Bruneau.

Învingătoarea din această întâlnire va juca, în luna aprilie, barajul pentru promovarea în primul eșalon valoric al Fed Cup, iar învinsa va evolua pentru menținerea în Grupa Mondială II.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă