6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep a câștigat turneul de la Shenzhen, învingând-o pe Katerina Siniakova...

Simona Halep a câștigat turneul de la Shenzhen, învingând-o pe Katerina Siniakova cu 6-1, 2-6, 6-0

UPDATE Simona Halep – Katerina Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Victorie pentru Simona Halep, care cucerește pentru a doua oară trofeul de la Shenzhen.

UPDATE Simona Halep conduce cu 5-0 în setul decisiv, câștigând rapid, ghem după ghem.

UPDATE Simona Halep conduce cu 3-0, după ce a căștigat două brek-uri și un ghem pe propriul serviciu.

UPDATE Simona Halep a început setul decisiv cu un break și conduce cu 1-0

UPDATE  Simona Halep – Katerina Siniakova 6-1, 2-6. Set pentru Katerina Siniakova!

UPDATE Simona Halep – Katerina Siniakova 6-1, 2-5. După 3 game-uri consecutive cu break, Siniakova a câștigat pe propriul serviciu. 

UPDATE Halep -Siniakova 1-3 în setul doi, după ce jucătoarea cehă a reușit un break

UPDATE Siniakova a început mai bine setul al doilea și conduce cu 2-1

UPDATE Simona Halep se impune și câștigă lejer primul set, 6-1.

UPDATE Simona Halep – Katerina Siniakova 3-1, după un break reușit de Simona Halep! A câștigat la 0 pe serviciul adversarei și s-a distanțat pentru prima dată la două game-uri.

 

UPDATE Finala turneului de la Shenzhen, dintre Simona Halep, locul I WTA, şi sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6, deţinătoarea trofeului, programată iniţial la ora 08.00, a început la ora 12.43.

UPDATE Sala de la Shenzhen nu are condiții care să permită filmarea meciului, astfel că finalele nu vor putea fi urmărite la televizor. Mai mult, sala este la o distanță destul de mare de terenul unde s-a jucat până acum și nu are nici tribune, astfel că cele două finale nu vor avea nici spectatori. Organizatorii au anunțat și că le vor da banii înapoi celor care și-au cumpărat bilete la meciuri.

UPDATE Organizatorii de la Shenzen au confirmat faptul că cele două finale nu vor mai avea loc pe Terenul Central. Finala se va juca la ora 12.00

UPDATE Finala nu va începe mai devreme de ora 11.30.

UPDATE Ploaia continuă să dea bătăi de cap organizatorilor. Meciul Simonei Halep nu va începe mai devreme de ora 10:45.

Finala de simplu de la Shenzhen, dintre Simona Halep și Katerina Siniakova, a fost amânată pentru ora 09:30, din cauza condiţiilor meteo. Ploaia nu a permis disputarea meciului de la ora stabilită inițial. După finala de la simplu va urma și finala de dublu, pe care perechea formată din Simona Halep și Irina Begu va juca împotriva cehoaicelor Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova.

Starea terenului de la Shenzhen la ora 08:00, ora la care ar fi trebuit să înceapă finala dintre Simona Halep și Katerina Siniakova:

 

Românca va juca sâmbătă pentru al doilea titlu de la Shenzhen, după cel cucerit în 2015.

“Sunt din nou în finală aici la Shenzhen, un sentiment extraordinar. Mă bucur să joc din nou ultimul act aici, în fața multor oameni. Vă mulțumesc, întotdeauna îmi place să joc aici și mâine am o provocare mare. Am jucat anul trecut cu Siniakova și m-a învins, așa că, dacă vom juca împreună, vreau o răzbunare, dar nu e niciodată ușor. De asemenea, cu Sharapova e mereu o provocare. Sunt gata să joc și vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Simona Halep, după ce a ajuns în finala de la Shenzhen în urma victoriei cu 6-1, 6-4 în fața Irinei Begu. 

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă