18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCSA Steaua București, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești și ACS Steagu Roșu Brașov,...

CSA Steaua București, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești și ACS Steagu Roșu Brașov, la Memorialul Nicolae Pescaru

Cele patru echipe vor participa la prima ediție a turneului patrulater Memorialul ”Nicolae Pescaru”, care va avea loc, în perioada 3-4 august, la Brașov, pe Stadionul Metrom.

În semifinale, Steaua a întâlnit, pe 3 august, de la ora 11.00, pe Oțelul Galați. În celălalt meci, de la ora 17.00, s-au confruntat ieri Petrolul Ploiești și Steagu Roșu Brașov.

Vineri, 4 august, învinsele din semifinale se întâlnesc de la 9.30, în timp ce învingătoarele vor evolua pentru trofeu, de la ora 11.30.

În această ecuație a numelor mari din fotbalul românesc, reunite sub umbrella meciurilor amicale, intră și Progresul Spartac București. Progresiștii vor susține astăzi, 4 august, un amical la Strejnic, cu restul lotului de la Petrolul Ploiești, de la ora 18.00. duminică, 6 august, bucureștenii joacă la Brașov, cu Steagu Roșu.

Nicolae Pescaru a fost un fotbalist român selecționat pentru echipa națională a României participantă la Campionatul Mondial din Mexic 1970. Pescaru a îmbrăcat tricoul stegarilor brașoveni în 311 partide din prima ligă, marcând și 62 de goluri. Pescaru, care a evoluat în cariera sa pe postul de fundaș, este liderul all-time al echipei din Brașov, la capitolele meciuri jucate și goluri marcate pe prima scenă a fotbalului românesc.

 

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...
Ultima oră
Pe aceeași temă