21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleAtacantul vedetă al echipei de fotbal Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost...

Atacantul vedetă al echipei de fotbal Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat cel mai bun jucător al anului

Superstarul fotbalului portughez, Cristiano Ronaldo, a câștigat un nou trofeu în acest an, cu ocazia celei de-a 7-a ediții a Globe Soccer Awards, desfășurată marți la Dubai, alături de compatriotul său Fernando Santos, selecționerul care a condus naționala lusitană la victorie cu ocazia EURO 2016, informează Agerpres.

Atacantul vedetă al echipei de fotbal Real Madrid a obţinut prestigioasa distincţie în urma victoriei din 2016 a Ligii Campionilor și titlul de campion european cu reprezentativa țării sale.

“A fost probabil cel mai bun al al meu de până acum”, a afirmat într-o scurtă înregistrate video jucătorul care și-a mai trecut în palmares în acest an și Balonul de Aur, pentru a patra oară în cariera sa.

Cristiano Ronaldo i-a avut drept contracandidați pe argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) francezul Antoine Griezmann (Atletico Madrid), galezul Gareth Bale (Real Madrid) și englezul Jamie Vardy (Leicester City), ceilalți jucători nominalizați pentru acest premiu.

Fernando Santos a fost desemnat, la rândul său, cel mai bun antrenor al al anului, după ce a condus Portugalia la câștigarea titlului european, primul din istoria acestei țări, precizează sursa citată

Real Madrid a primit, la rândul său, trofeul rezervat celui mai bun club al anului, în timp ce conducătorul său, Florentino Perez, a intrat în posesia titlului de cel mai bun președinte de club în 2016.

Spaniolul Unai Emery, actualul tehnician al echipei Paris Saint-Germain, a fost recompensat cu un premiu special pentru performanțele realizate la cârma fostei sale formații, FC Sevilla, cu care a reușit să cucerească trei ani la rând trofeul Europa League (2014, 2015 și 2016).

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă