13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleDinamo s-a calificat în finala Cupei Ligii, după ce a învins Steaua

Dinamo s-a calificat în finala Cupei Ligii, după ce a învins Steaua

Echipa Dinamo s-a calificat în finala Cupei Ligii Adeplast, miercuri seara, după ce a învins, formaţia Steaua, cu scorul de 3-1 (1-0), informează Agerpres.

Dinamo, care în tur s-a impus cu scorul de 4-1, a câștigat prin golurile marcate de Dan Nistor (37), Patrick Petre (74) și Sergiu Hanca (82 — penalty), pentru Steaua punctând Denis Alibec (64 — penalty).

Echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare a ajuns la trei victorii consecutive în derby-urile cu Steaua, care nu a mai câștigat de 10 meciuri în fața marii rivale.

În finală, pe 20 mai, Dinamo o va întâlni pe ACS Poli Timișoara, care a trecut în penultimul act de ASA Târgu Mureș, cu 4-2 în deplasare și 3-1 pe teren propriu.

 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă