13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFC Barcelona a decis să dispute meciul cu Las Palmas cu porțile...

FC Barcelona a decis să dispute meciul cu Las Palmas cu porțile închise. Catalanii au câștigat cu 3-0

UPDATE 20,50: FC Barcelona a învins cu scorul de 3-0 formația Las Palmas, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a campionatului de fotbal al Spaniei, disputată duminică pe stadionul Camp Nou, cu porțile închise.

Gazdele s-au impus prin golurile marcate în repriza secundă de Sergio Busquets (min.49) și Lionel Messi (min.70 și 77). 


UPDATE 19,20: FC Barcelona a decis să dispute cu porțile închise meciul cu Las Palmas, programat duminică în campionatul de fotbal al Spaniei, pentru a-și arăta preocuparea față de violențele care au avut loc cu ocazia referendumului pentru independența Cataloniei, a declarat președintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, citat de Agerpres.

Președintele clubului din Barcelona a respins, astfel, ideea unor eventuale probleme de securitate.


UPDATE 18,10: FC Barcelona a acceptat să dispute, duminică seară, meciul de fotbal cu Las Palmas, dar cu porțile închise,  informează Agerpres.

Partida este programată pe stadionul Camp Nou, în cadrul etapei a 7-a a campionatului de fotbal al Spaniei.


Echipa FC Barcelona a decis să nu dispute meciul cu formația Las Palmas, programat duminică pe stadionul Camp Nou, în cadrul etapei a 7-a a campionatului de fotbal al Spaniei, informează duminică presa iberică citată de Agerpres.

Potrivit ziarului sportiv madrilen Marca, responsabilii lui FC Barcelona au luat unilateral această decizie, după ce Federația spaniolă de fotbal nu a aprobat cerea de amânare a partidei, ca urmare a situației generate de referendumul pentru independența Cataloniei.

Atmosfera era una foarte tensionată în Catalonia duminică, poliția intervenind în forță pentru a împiedica desfășurarea acestui referendum. Zeci de persoane au fost rănite în cursul confruntărilor dintre forțele de ordine și manifestații care vor să participe la acest vot interzis de statul spaniol.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă