15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleGino Iorgulescu a fost reales președinte al LPF

Gino Iorgulescu a fost reales președinte al LPF

UPDATE 13,00  Conducătorul clubului ACS Poli Timișoara, Sorin Drăgoi, a declarat, luni, la finalul Adunării Generale, după înfrângerea suferită cu 1-13 în fața lui Gino Iorgulescu la alegerile pentru președinția Ligii Profesioniste de Fotbal, că nu este dezamăgit de "voturile pe care nu le-a primit", ci de situația actuală a fotbalului românesc, informează Agerpres.

"A fost 13-1, e greu să lupți cu un contracandidat preferat. E greu să reușești să schimbi mentalitatea și să faci ceva pentru fotbalul românesc. Dezamăgit nu sunt de voturile pe care nu le-am primit, dezamăgit sunt de situația fotbalului românesc. Eu am simțit că reprezentanții cluburilor au votat pentru un lucru mai bun în fotbal. Și dacă ăsta este lucrul mai bun în fotbal le respect opțiunea. Nu e jenant scorul. Jenant era dacă nu participam. Am venit, am participat. La 5-0 nu îți retragi echipa de pe teren, lupți până la capăt. Sunt mai supărat pentru Poli Timișoara, decât pentru votul de azi. Era firesc, era normal. Eu am încercat să fac lucrurile să se schimbe, să fac un nou început pentru fotbalul românesc. Din păcate nu am reușit să conving cluburile. Sper ca peste cinci ani să avem un fotbal mai bun", a spus Drăgoi.

Întrebat dacă va mai candidat și peste 5 ani, el a răspuns: "Este un drept democratic, așa că mi-l pot exercita oricând".


Gino Iorgulescu a fost reales, luni, în funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru un mandat de cinci ani.

Votul a fost de 13 la 1 în favoarea lui Gino Iorgulescu. Contracandidatul său, Sorin Drăgoi, a primit un singur vot.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...
Ultima oră
Pe aceeași temă