19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleNaţionala României a învins Kazahstan, scor 3-1, în preliminariile pentru Campionatul Mondial...

Naţionala României a învins Kazahstan, scor 3-1, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018

Tricolorii au câştigat, joi, meciul de la Ploieşti împotriva reprezentantivei Kazahstanului, scor 3-1 (2-0), în etapa a 9-a din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018, găzduit de Rusia, scrie Mediafax.

1-0: Încolţit de trei adversari, Budescu a simulat o centrare, adversarul a picat în capcană şi s-a ferit, tricolorul a continuat faza şi a tras din unghi la colţul lung. Cu ajutorul portarului, care a fost păcălit de traiectoria balonului, România a deschis scorul.

2-0: Budescu a majorat diferenţa dintr-o lovitură de pedepasă, obţinută tot de el.

3-0: Ganea l-a lansat pe Budescu în partea dreaptă, fotbalistul FCSB-ului a prelungit până la Keşeru şi l-a lăsat pe atacant singur cu Pokatilov. Vârful a marcat cu un şut plasat la colţul lung.

3-1: Turysbek, fotbalistul intrat după o oră de joc a lovit destul de modest mingea cu capul, dar destul de plasat încât să-l învingă pe Tătăruşanu dintre fundaşii României.

România: Tătăruşanu – R. Benzar, Chiricheş, D. Grigore, Cr. Ganea – Pintilii (Hoban 70'), R. Marin – Chipciu, Budescu (A. Ioniţă 79'), Grozav – Fl. Andone (Keşerü 66'). Antrenor: Cosmin Contra.

Kazahstan: Pokatilov – Beysebekov, Maliy, Akhmetov, Dmitrenko, Suyumbayev – Tagybergen (Turysbek 65') – Kuat, Darabayev, Nurgaliyev (Khizhnichenko 46') – Murtazayev (Shchetkin 58). Antrenor: Aleksandr Borodyuk.

Cartonaşe galbene: Pintilii 24', Chipciu 65', Benzar 71' / Kuat 10', Suyumbayev 53', Darabayev 74', Maliy 79'.

Arbitri: Sandro Schärer (central), Stephane De Almeida , Sladan Josipović (asistenţi), Alain Bieri (rezervă).

Cele mai citite

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă