9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleȘahtior nu se mai mută la București. Își va disputa meciurile la...

Șahtior nu se mai mută la București. Își va disputa meciurile la Liov

Mircea Lucescu a anunțat, marți seară, după ce Șahtior a câștigat Supercupa Ucrainei, scor 2-0 cu Dianmo Kiev, că echipa sa se va muta la Kiev și va juca la Liov. Șahtior a fost obligată de UEFA să-și găsească un nou teren după ce conflictele din Estul Ucrainei au escaladat.

"Vom juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Lvov. Am fost primiţi bine aici. Ne vom antrena şi vom sta la Kiev, iar meciurile vor avea loc pe Arena Lvov. Aici va fi casa noastră. Jucătorilor le place oraşul, iar atmosfera este bună", a declarat Lucescu, potrivit Mediafax.

Întrebat când va reveni campioana Ucrainei pe Donbass Arena din Doneţk, tehnicianul român a răspuns: "Nu ştim încă".

Campioana Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat Supercupa Ucrainei, după ce a învins, marţi, la Lvov, cu scorul de 2-0, câştigătoarea Cupei Ucrainei, Dinamo Kiev. Golurile au fost marcate de Gladki '75 şi Marlos '90+3. Șahtior a câştigat pentru a şasea oară în istorie Supercupa Ucrainei, după cele cucerite în 2005, 2008, 2010, 2012, 2013 şi 2014.

Şahtior Doneţk a fost în căutarea unui nou cămin în ultimele luni de zile, una dintre variantele luate în considerare fiind și Arena Națională din București.​

Ultimul incident din regiunea Donețk a fost cel de săptămâna trecută, când un avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines a fost doborât de separatiştii proruşi, decedând toți cei 298 pasageri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă