13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleStarul Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost sancționat pentru comportamentul agresiv din...

Starul Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost sancționat pentru comportamentul agresiv din timpul meciului împotriva Barcelonei. Reacția antrenorului Zinedine Zidane

Vedeta echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, eliminat în meciul Barcelona – Real Madrid (1-3) din Supercupa Spaniei, a fost suspendat cinci meciuri după ce l-a împins pe arbitrul Ricardo de Burgos Bengoetxea, scrie Marca, potrivit Mediafax.

Ronaldo a primit şi o amendă de 3.005 euro în urma incidentului. Cristiano Ronaldo a privit de pe bancă prima oră a meciului din El Clasico, dar a fost trimis în teren de Zinedine Zidane în locul lui Karim Benzema, în minutul 58. 

Intrat pe teren în partea secundă, Cristiano Ronaldo a marcat pentru 2-1 în minutul 80 şi a primit cartonaş galben pentru modul în care a sărbătorit golul. Două minute mai târziu, arbitrul i-a acordat atacantului portughez şi cel de-al doilea galben şi l-a eliminat pentru simulare, la o fază în care Cristiano Ronaldo a căzut în careul advers după un duel cu Samuel Umtiti.

Decizia luată de Ricardo De Burgos Bengoetxea l-a surprins pe portughez, care s-a repezit apoi asupra arbitrului spaniol şi l-a împins, incident menţionat şi în raportul de joc. Cristiano Ronaldo riscă acum o suspendare între patru şi 12 meciuri, atât cât prevede regulamentul Federaţiei Spaniole de Fotbal în ceea ce priveşte bruscarea unui oficial.

În conferinţa de la finalul meciului, antrenorul campioanei Spaniei, Zinedine Zidane, a precizat că eliminarea jucătorului său a fost nedreaptă şi că va face apel ca să îl recupereze pentru partida retur.

Dacă suspendarea va rămâne neschimbată, starul portughez va reveni pe teren abia pe 20 septembrie, într-o partidă cu Betis Sevilla.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă