7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportJurgen Klopp critică VAR după remiza cu Manchester United

Jurgen Klopp critică VAR după remiza cu Manchester United

Jurgen Klopp, antrenorul lui FC Liverpool, a criticat arbitrajul video (VAR) după ce echipa sa a fost ţinută în şah pe terenul lui Manchester United, duminică, acuzând neacordarea unui fault asupra unuia dintre fotbaliştii săi, înainte ca gazdele să reuşească deschiderea scorului.

Tehnicianul german consideră că a fost vorba de un “fault clar” asupra unui Divock Origi, la faza în urma căreia United a marcat primul gol al partidei de pe Old Trafford, prin Marcus Rashford.

Regulamentul Premier League permite ca VAR să schimbe o decizie a arbitrului doar în cazul unei greşeli clare şi evidente, precizează Reuters.

“Este o problemă pe care va trebui să o discutăm. Am fost 100% sigur că VAR va anula golul. Arbitrul a lăsat jocul să continue pentru că avea VAR, însă arbitrajul video a spus că nu a fost clar. Acest lucru nu prea are sens”, a declarat Klopp la finalul jocului.

“Nu sunt însă supărat sau altceva. Sunt sigur că arbitrul Martin Atkinson ar fi fluierat dacă nu era VAR, dar a lăsat jocul să continue”, a adăugat antrenorul “cormoranilor”.

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, l-a contrazis însă pe Klopp. “Sub nicio formă nu a fost fault. Cred că arbitrul a acţionat bine. Nu jucăm baschet”, a reacţionat fostul atacant.

Liverpool, care venea după o serie de 17 victorii consecutive în Premier League, opt dintre ele de la debutul acestui sezon, a rămas în fotoliul de lider în urma acestei remize, însă avansul său faţă de Manchester City, ocupanta locului secund, s-a redus la şase puncte.

Cele mai citite

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă