11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialATV Linhai 4x4 - Linhai Dragonfly angajat intr-un off-roading de succes (P)

ATV Linhai 4×4 – Linhai Dragonfly angajat intr-un off-roading de succes (P)

ATV Linhai 4×4 acuzat pentru detinere de adrenalina in cantitati ridicate. Vehiculul off-road 4×4 a fost gasit in showroom-ul ATVROM si supus unui test-drive pe trasee neamenajate. Principalul complice linhai-atv.ro nu s-a abtinut de la declaratii acuzand si alte modele ATV Linhai de complicitate la off-roading.

Fondat in 1956, Linhai a devenit un concurent puternic in productia de ATV-uri, UTV-uri si accesorii utilitare importante incepand cu anul 2002. In anul 2006 modele ATV Linhai s-au clasat pe locul 2 in topul vanzarilor in Europa si Romania, considerat astfel ca avand un raport excelent calitate-pret.

Gama ATVROM cuprinde modele ATV cu tehnologie de ultima generatie. Linhai Dragonfly 400 S 4×4 este un vehicul ce se afirma prin putere, fiabilitate si manevrabilitate maxima. Cu o motorizare puternica de 352cc si 29cp acesta garanteaza un echilibru impresionant intre confort si senzatii extreme pe traseele off-road.

Pe de alta parte Linhai DragonFly 500 S 4×4 este proiectat pentru sarcini utilitare si recreationale, in medii off-road, datorita unei motorizari de 32cp, cu o capacitate de 493cc. Cu accesorii standard adaptate pentru 2 persoane incluzand jante de aluminiu, troliu, aparatori pentru maini, tractiune selectabila 4×4, suspensii independente si indicator de bord digital modelul se claseaza in topul pasionatilor de off-roading din intreaga lume.

Pentru siguranta unui riding de succes, alege echipamente ATV pe masura. Vezi casca ATV LS2 MX456 Light Rallie Orange Black creata dintr-un material confortabil si rezistent oferind protectie pe tot parcursul traseului.

Manusile pentru protectie marca FOX Shiv Airline Glove -15163 Orange ajuta la manevrabilitatea cu succes a vehiculelor, garantand protectie ridicata in acelasi timp. Modelul Shift Strike Glove este perfect adaptat pentru un pilotaj facil, avand puncte de siguranta pentru manevrarea ghidonului cu usurinta.

Genunchierele de protectie de la POD MX K8 Knee Brace Black adauga un plus de performanta datorita constructiei ergonomice din carbon oferind confort sporit. Leatt KNEE &SHIN GUARD 3DF HYBRID EXT – 5015400471 Lime-Black combina protectia materialelor soft 3DF cu panourile de plastic pentru a oferi extra-protectie.

Centurile elastice marca FOX Black Belt -07036 Grey-Black reprezinta standardul cel mai inalt pentru protectia mijlocului. Ideale pentru temperaturile scazute, datorita materialului termo-activ realizat astfel incat sa lase pielea sa respire.

Gama de articole ATVROM cuprinde chiar si accesorii si consumabile agricole, Freza tractata Kipor KTPr20 datorita montajului usor la priza de putere a motocultorului, poate sapa la adancimi maxime de 16cm.

Platforma dedicata marcii ATV Linhai este linhai-atv.ro specializata in vanzari ATV fiind un principal distribuitor ATV Linhai pentru intreaga tara.

Ai posibilitatea sa vezi LIVE un showroom ATV complet dedicat necesitatilor tale, viziteaza-ne la adresa: la Splaiul Unirii, Nr. 168 in intervalul orar L-V: 9 AM – 6 PM. Avem reprezentanta chiar si in: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti.

Contacteaza-ne telefonic la 031 805 90 43/mobil 0730 730 726, scrie-ne la adresa de e-mail office@atvrom.ro sau sales@atvrom.ro

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă