25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep: "A fost un meci greu cu Irina Begu"

Simona Halep: “A fost un meci greu cu Irina Begu”

“A fost un meci greu. Ştiu că este o jucătoare foarte puternică, iar în setul al doilea s-a putut vedea că şi-a îmbunătăţit jocul. Am găsit forţa să lovesc tare mingea la final şi sunt mândră de victorie. A fost una dificilă”, a declarat Halep, citată de site-ul WTA.

“Sunt din nou în finală, aici la Shenzhen şi sunt fericită că voi juca pentru titlu. Mă simt bine de fiecare dată când joc aici şi va fi o mare provocare mâine. Sunt pregătită de finală şi vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus Halep.

Pentru Halep a fost a şasea victorie în tot atâtea meciuri cu Irina Begu şi a ajuns la 11 victorii consecutive în faţa româncelor. Halep nu a mai pierdut în faţa unei compatrioate de şapte ani, ultimul eşec venind fiind produs de Sorana Cîrstea în 2010.

Halep va juca în finală la Shenzhen cu învingătoarea dintre rusoaica Maria Şarapova şi deţinătoarea titlului, Katerina Siniakova (Cehia), cap de serie numărul şase.

Până atunci, Halep va juca în semifinale la dublu, alături de Irina Begu, împotriva perechii Ana Blinkova (Rusia)/Nicola Geuer (Germania)

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă