10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCinci înotători clujeni în competiții internaționale

Cinci înotători clujeni în competiții internaționale

Bazinul „Tolea Grinţescu” din incinta Complexului Sportiv Dinamo, din Bucureşti, găzduiește ediţia a II-a Campionatelor Internaţionale de înot ale României. De la secția de natație a Clubului Sportiv Universitatea Cluj participă cinci sportivi și antrenorul Eduard Câșlaru. Este vorba despre universitarii Robert Glință, Alexandru Coci, Alin Coste, Ana Dascăl și Carina Macavei.

Această competiţie reprezintă ultima şansă pentru ştafeta masculină de 4×100 metri liber masculin, de a îndeplini baremul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Ștafeta României are în componență și doi sportivi legitimați la CS ”U”: Robert Glință și Alin Coste. Pe lângă cei doi, din ștafetă mai fac parte înotătorii Radu Marius, Daniel Macovei și Norbert Trandafir, potrivit U-Cluj.ro.

La ediția 2016 a Campionatelor Internaţionale de înot ale României vor participa sportivi din 10 ţări: Algeria, Tunisia, Bulgaria, Franţa, Republica Moldova, Qatar, Ungaria, Serbia, Haiti şi România. Numărul de cluburi participante este 64, cu 145 sportivi la feminin și 219 la masculin.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă