6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCSA Steaua București a câștigat Cupa României la Polo

CSA Steaua București a câștigat Cupa României la Polo

CSA Steaua București a câștigat duminică Cupa României la polo pe apă, după ce a învins-o pe CSM Digi Oradea cu scorul de 10-5 (2-1, 3-1, 1-2, 4-1), în finala desfășurată în Bazinul Steaua din Capitală.

Steaua a cucerit pentru a noua oară trofeul, care a fost înmânat de președintele Federației Române de Polo, Călin Găvruș.

Steaua a început bine meciul și a deschis scorul, orădenii au egalat, dar apoi roș-albaștrii au punctat de patru ori consecutiv (5-1), relatează Agerpres. Echipa antrenată de Andrei Iosep conducea cu 5-2 la jumătatea partidei, CSM Oradea s-a apropiat la două goluri, 5-3 și 6-4, dar Steaua a rămas la cârma meciului, iar în ultima repriză a tranșat soarta întâlnirii, după patru goluri la rând.

Spaniolul Adria Delgado a fost cel mai bun om al finalei, cu 5 goluri pentru Steaua. Celelalte goluri ale steliștilor au fost înscrise de Pavel Popescu, Djordje Filipovic, Alexandru Ghiban (2), Daniel Teohari.

Pentru echipa antrenată de Kalman Kadar au înscris Andrei Prioteasa, Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe, Mihnea Chioveanu (2). Anul trecut, CSM Digi Oradea a câștigat Cupa României la polo pe apă, după ce a învins-o în finală pe CSA Steaua București cu scorul de 5-3 (1-1, 2-0, 1-1, 1-1), la Brașov.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă