19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialCSM Târgoviște a câștigat Supercupa României la volei feminin

CSM Târgoviște a câștigat Supercupa României la volei feminin

Echipa CSM Târgoviște a câştigat Supercupa României la volei feminin, marți, în Sala Constantin Jude din Timișoara, după ce a învins-o pe CS Volei Alba-Blaj cu scorul de 3-2 (25-20, 15-25, 25-20, 18-25, 15-6), informează Agerpres.

În drumul său către Cupa României, CSM Târgoviște o învinsese pe CSV Alba-Blaj, în semifinale, anul acesta, în aprilie, cu 3-2.

În ultima etapă a turului acestei ediții de campionat, CSV Alba-Blaj s-a impus la Târgoviște cu 3-0, într-un prim duel între antrenorii sârbi Darko Zakoc și Dragan Nesic.

La Timișoara, CSV Alba-Blaj a început cu: Ana Antonijevic — Adina Salaoru (căpitan), Nadja Ninkovic, Ana Maria Berdilă, Tatiana Markevici, Nneka Onyejekwe — Marina Vujovic (libero). Au mai intrat Dubravka Djuric, Ana Grbac.

La CSM Târgoviște joaca au evoluat: Diana Calotă — Alexandra Sobo, Ivana Djerisilo, Matea Ikic, Milagros Collar, Roxana Ivanof — Suzana Cebic (libero). Au mai evoluat Alexandra Trică, Ana Bianca Mitrănescu.

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă