15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCu cine se va confrunta Simona Halep în primul tur la Wimbledon

Cu cine se va confrunta Simona Halep în primul tur la Wimbledon

Jucătoarea neozeelandeză Marina Erakovic, venită din calificări, va fi adversara româncei Simona Halep în runda inaugurală a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, care va debuta luni, la All England Club din Londra.

Cele două jucătoare s-au înfruntat o singură dată, în 2015, la US Open, în primul tur Erakovic (29 ani, 129 WTA) abandonând la scorul de 6-2, 3-0 pentru Halep, transmite Agerpres.

Halep (25 ani, numărul doi mondial), finalistă anul acesta la Roland Garros, a jucat o semifinală la Wimbledon, în 2015, anul primei ei finale de la Paris, iar anul trecut s-a oprit în sferturile de finală.

În primul tur la Wimbledon, Monica Niculescu (29 ani, 51 WTA) o va înfrunta pe Magdalena Rybarikova (Slovacia), o jucătoare de 28 de ani, aflată pe locul 85 în lume. Sorana Cîrstea (27 ani, 62 WTA) o va întâlni în primul tur pe olandeza Kiki Bertens (25 ani, 24 WTA). Irina Begu (26 ani, 69 WTA) o va avea ca adversară pe britanica Naomi Broady (27 ani, 108 WTA), în premieră, în timp ce Ana Bogdan (24 ani, 114 WTA), care pentru prima oară a intrat direct pe tabloul principal la un turneu de Mare Șlem, o va întâlni pe chinezoaica Ying-Ying Duan (27 ani, 64 WTA).

Posibilele sferturi de finală se prezintă astfel: Kerber — Kuznețova, Karolina Pliskova — Wozniacki, Cibulkova — Svitolina, Konta — Halep.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă