9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Echipa Dinamo - BikeXpert Racing vrea un loc pe podium, la...

FOTO. Echipa Dinamo – BikeXpert Racing vrea un loc pe podium, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 2020

Echipa Dinamo-BikeXpert Racing, care are 60 de sportivi legitimați, își propune să urce pe podium la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din anul 2020, în concursul de Mountain Bike. Cicliștii români și-au anunțat planurile în cadrul conferinței în care au fost prezentate noile tricouri de competiție ale echipei, sponsorizate de casa de pariuri SuperBet.

”Performanța înseamnă totul. Planul meu pentru această echipă se oprește pentru început la anul 2020, la Olimpiadă, și vom încerca să ducem cel puțin un sportiv acolo. Avem câțiva băieți tineri care se descurcă extraordinar de bine, au obținut rezultate, dar mai avem nevoie de puțină încredere. În trecut nu am avut contact cu competițiile internaționale și ne-am pierdut puțin încrederea, dar am început să ne recâștigăm încrederea și lucrurile în federație au început să meargă din ce în ce mai bine. Vom atac pe toate fronturile concursurile importante din Europa. Vrem să câștigăm în acest an încredere, puncte UCI și din 2018 când vor începe să conteze aceste puncte să plecăm din primele rânduri. La MTB se pleacă la start în funcție de punctele obținute”, a declarat antrenorul principal al echipei Dinamo-BikeXpert Racing, Răzvan Jugănaru. 

Și oficialii clubului din Ștefan cel Mare, președinta Monica Iagăr și vicepreședintele George Cosac, au subliniat că obiectivul echipei este Olimpiada din 2020. 

"Sunt aproape 20 de medalii la Campionatele Naționale și numeroase participări internaționale. Sunt convins ca vetț duce brandul Dinamo pe cele mai înalte culmi, acolo unde trebuie să fie. De asemenea, sunt convins că performanțele pe care le vor obține vor influența și pe hârtie generozitatea doamnei președinte", a spus George Cosac.

Echipa Dinamo-BikeXpert Racing are în palmares 82 de medalii de aur, în cele 128 de concursuri desfășurate în România, și cinci titluri naționale, obținute de Ede Molnar, Attila Malnasi și Tudor Căzăceanu.

Cele mai citite

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă