11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFOTO VIDEO Un nou caz Patrick Ekeng? Un fotbalist, transportat la spital...

FOTO VIDEO Un nou caz Patrick Ekeng? Un fotbalist, transportat la spital cu o ambulanță fără medic, după ce s-a prăbușit pe teren

Fotbalistul Codruț Anghel s-a prăbușit pe teren și a fost transportat la spital, într-o ambulanță în care nu se afla niciun medic, în 19 august,  a declarat antrenorul formației Concordia Chiajna II, potrivit Ilfov Sport.

În urma unui contact dur cu un adversar, mijlocașul Codruț Anghel a căzut pe teren și nu s-a mai putut ridica vreme de câteva minute bune. Ambulanța a pătruns pe gazon pentru a-i oferi îngrijiri medicale fotbalistului în vârstă de 23 de ani, dar echipajul nu avea medic.

Codruț Anghel a povestit, pentru Ilfov Sport, momentele de groază prin care a trecut, precizând că ambulanța nu avea nici medic și nici aparatura necesară pentru a-l putea transporta în siguranță la spital.

„Jucătorul Stelei face o preluare destul de largă cu un om în spate și apoi mă duc eu în dublaj. În momentul acela mă lovește cu cotul undeva în zona cervicală, în partea dreaptă, apoi mă lovesc cu capul și de gazon, pe aceeși parte. Auzeam ce se întâmplă în jurul meu, dar nu puteam să mă mai mișc sau să respir normal. Mi s-a spus că la un moment dat aveam puls 286. Salvarea nu pleca cu mine pentru că nu mergea targa, m-au luat cu o prelată, simțeam cum sunt mutat dintr-o parte în alta. N-aveau doctor, eu am avut mare noroc cu doamna doctor Olivia Timnea, care a mai rămas încă două minute să vadă meciul și în alea două minute s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am avut noroc și la spital cu doctorul Eduard Oanță care m-a ajutat. Salvarea nu avea defibrilator și acesta a fost un motiv în plus pentru care nu puteau pleca cu mine, din cauza acelui incident cu Patrick Ekeng. A fost chemată o altă salvare, care nici aceea nu mai venea. M-au urcat până la urmă în salvare, nu mai știu cum și undeva prin oraș am fost mutat dintr-o salvare în cealaltă, cu care am ajuns la spital în coma de gradul 3. Eram pasibil de edem cerebral și dacă se întâmpla chestia asta, verdictul era deces. Am stat inconștient în jur de două ore și jumătate”, a spus Anghel.

Potrivit sursei citate, oficialii clubului nu s-au interesat de starea jucătorului, deși toată lumea era informată cu privire la cele întâmplate.

Marin Duna, antrenorul formatiei Concordia Chiajna II, a vorbit despre incidentul petrecut la meciul amical dintre echipa ilfoveană și FCSB II. Tehnicianul a sărit în ajutorul jucătorului și i-a îndepărtat pe toti ceilalți jucători, pentru a lăsa medicul Concordiei Chiajna să își facă treaba.

„A suferit o comoție cerebrală foarte puternică, avea și pulsul mărit. El nu era perfect constient pana a ajuns la spital. E un baiat destul de puternic și asta l-a ajutat mult, el lucrează mult la sala de forță și a avut mușchii cervicali foarte bine lucrați și asta l-a ajutat”, a spus antrenorul.

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă