20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialGabriela Szabo a câștigat concursul pentru postul de director general al CSM...

Gabriela Szabo a câștigat concursul pentru postul de director general al CSM București

Gabriela Szabo, fost ministru al Tineretului și Sportului, a câștigat prin concurs postul de director general al Clubului Sportiv Municipal București, informează joi Agerpres.

Gabriela Szabo a avut un mandat interimar pe parcursul ultimelor patru luni.

La proba de interviu, Gabriela Szabo a obținut 100 de puncte, conform unui centralizator publicat pe site-ul Primăriei Capitalei.

Pe 13 noiembrie, PMB anunța rezultatele probei scrise, în urma căreia Gabriela Szabo a obținut 72,83 puncte, iar Constantin Căliman 31,66 puncte, motiv pentru care acesta din urmă a fost declarat respins.

Constantin Căliman este directorul adjunct al Federației Sportului Școlar și Universitar.

Gabriela Szabo a ocupat interimar, din 3 iulie, postul de director general al CSM București, post care a fost scos la concurs pe 20 octombrie.

Fostul director general interimar al Clubului Sportiv Municipal București Alin Petrache a fost demis pe 7 iunie, când primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat dispoziția pentru încetarea detașării acestuia la CSM București. PMB informa, prin intermediul unui comunicat, că decizia a fost luată ca urmare a intenției lui Petrache de a aloca peste jumătate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marca aniversarea a zece ani de existență a clubului sportiv.

Alin Petrache fusese numit pe 11 octombrie 2016 în funcția de director general interimar.

Numirea a venit în urma expirării perioadei de detașare a lui Bogdan Vasiliu de la Asociația Club Sportiv Metropolitan, unde era angajat ca antrenor de handbal, la conducerea CSM București.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă