Halep explică de ce a abandonat la Washington: Am cerut să fiu programată puțin mai târziu, dar nu a fost să fie

de Avram Eliza

Halep explică de ce a abandonat la Washington: Am cerut să fiu programată puțin mai târziu, dar nu a fost să fie

Jucătoarea de tenis Simona Halep a explicat, într-o conferință de presă, că a cerut ca meciurile din cadrul turneului de la Washington să fie programate mai târziu, dar organizatorii nu au ținut cont de rugămintea ei, scrie Mediafax. Halep a abondonat, vineri, partida cu Ekaterina Makarova, din cauza căldurii.

Halep a declarat că le-a cerut organizatorilor să-i programeze partidele la alte ore, însă solicitarea sa nu a fost luată în calcul. "Am cerut să fiu programată puţin mai târziu, dar nu a fost să fie. Asta e, nu sunt supărată şi sper să mă mai intorc aici", a declarat Halep. Organizatorii turneului american au reacţionat după ce Halep a decis să se retragă: "Simona, ne-a plăcut enorm să te avem aici, notează-ţi în calendar pentru anul viitor la a 50-a ediţie a turneului. DC te iubeşte!"


Citește și:  Simona Halep a abandonat turneul de la Washington invocând căldura sufocantă

Halep a disputat trei partide la turneul de la Washington, toate disputându-se cu începere de la ora 14:00, ora locală. O posibilă explicaţie pentru acest fapt ar fi că organizatorii au dorit să atragă cât mai mulţi spectatori la meciuri programând principala favorită pentru meciurile de deschidere ale zilei.

Simona a abandonat meciul cu Ekaterina Makarova în setul al treilea, la scorul de 1-0 pentru rusoaică, care tocmai făcuse break. La seturi era egalitate: primul i-a revenit Simonei, scor 6-2, în timp ce Makarova s-a impus în cel de-al doilea, scor 6-3. Pentru participarea în sferturile de finală ale turneului din capitala Statelor Unite ale Americii, Halep va încasa 6.200 de dolari şi 60 de puncte în ierarhia mondială.

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate